OverzichtAperçu

Haal het maximale uit uw diagnosetoestel

Om nog meer uit uw mega macs-diagnoseapparatuur te kunnen halen, bieden wij 3 verschillende technische trainingen aan. Tijdens deze trainingen wordt zowel de theorie als de praktijk van de volledige werking van uw apparaat en het HGS-data pakket behandeld.

Gratis gebruikerstraining mega macs (download als PDF)

Vervolgtraining mega macs – module 2 (download als PDF)

Vervolgtraining mega macs – module 3 (download als PDF)

Inschrijvingsformulier gratis gebruikerstraining mega macs (download als PDF)

Inschrijvingsformulier vervolgtraining mega macs – module 2 /3 (download als PDF)

Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?