OverzichtAperçu

 

Twee merken – één doel

Door de fusie van twee marktleiders en toonaangevende bedrijven op het gebied van technologische competentie ontstond er in september 2008 een even nieuw als tegelijkertijd vertrouwd aandoend merk: Hella Gutmann.

Het doel van de joint venture, waarin Hella en Gutmann meettechniek voor ieder 50 procent deelnemen, is de perfecte ondersteuning van autogarages binnen het gehele reparatieproces – van de voertuigaanname via de snelle diagnose en troubleshooting tot aan het ter beschikking stellen van technische gegevens en reparatiehulpen toe evenals het snelle voorzien van reserveonderdelen. Daardoor biedt Hella Gutmann zijn klanten een concurrentievoordeel dat voor onze partnergarages op lange termijn duidelijke winst oplevert.

Hella Gutmann brengt het een en ander bijeen: decennialange diagnosecompetentie evenals een van de toonaangevende product- en serviceassortimenten voor een omvattende voertuigreparatie. Een reusachtige pool aan technische gegevens en een wereldwijd netwerk van distributie- en servicepartners in meer dan 100 landen.

Maar de joint venture is meer dan de som van onze medewerkers en oplossingen – Hella Gutmann is de partner voor de succesvolle garage van morgen.


Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?