OverzichtAperçu

SEG-Serie

Uit regelmatig gehouden licht-check-campagnes blijkt dat gemiddeld een derde van de voertuigen met gebrekkige verlichting rijdt – veel te hoog afgestelde koplampen, voertuigen die nagenoeg blind rondrijden... – genoeg werk te doen voor de garage om de verkeersveiligheid weer te garanderen. En hiermee natuurlijk ook de mogelijkheid om een hogere omzet te behalen.

Met de serie SEG biedt Hella Gutmann Solutions aan garages goed werkende en professionele lichtafstelapparatuur aan. Al naar gelang de variant van deze nieuwste apparatuurgeneratie kunnen ook de meest moderne koplichtsystemen snel, eenvoudig en betrouwbaar worden afgesteld, bijvoorbeeld van de Audi A8 met Matrix-Beam groot-licht-assistent.

SEG IV en SEG V bezitten een robuuste zuil met een instelbereik van 250 t/m 1450 mm. Zodoende kunnen niet uitsluitend de koplampen van personenauto's, vrachtwagens en motorfietsen snel en comfortabel worden afgesteld, maar ook koplampen op een hoogte van meer dan 1,20 m, bijvoorbeeld van landbouwmachines of van wegvoertuigen voor speciale doeleinden.

Omdat niet iedere werkplaats het maximaal mogelijke van een koplichtafstelapparaat moet of wil gebruiken, biedt de SEG-serie verschillende varianten. Voor elke wens het juiste apparaat. Maar één ding hebben alle uitvoeringen gemeen: zij zorgen op de weg voor meer veiligheid en in de werkplaats voor gemakkelijker werken. Al met al heldere vooruitzichten voor voertuig, voor klant en voor uw omzet.

Wenst u meer informatie over de uitstekend presterende koplampafstelapparaten van de serie SEG? Neem eenvoudig contact op met uw Hella Gutmann distributeur.


Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?

Downloads SEG-Serie

Downloads in PDF-formaat

product brochure

 

Bedienings- en montagehandleiding

SEG IV

SEG V

SEG Economy