OverzichtAperçu

Helder in een handomdraai: Hella Gutmann hand- en werkplaatslampen

Daglicht in het motorcompartiment? Geen probleem met de nieuwe handlampen van Hella Gutmann. Vergeet het koud-blauwe licht van de gewoonlijke witte leds en verlicht je werk met behulp van de moderne smd-led-technologie met een natuurlijk wit licht – onontbeerlijk voor de onmiskenbare identificatie van kleuren. Gebruik een Hella Gutmann handlamp voordat je je weer eens gaat afvragen of je met een blauwe of een groene kabel te doen hebt. Wij verzekeren je dat je tevreden zult zijn! 

Robuustheid, hoge prestatie en een zeer doordacht design – de Hella Gutmann handlampen kwalificeren zich voor dagelijks gebruik in de werkplaats en voor gebruik onder zware omstandigheden. Zeer gebruikersvriendelijk – zij geven daar licht waar je het nodig bent en dat zonder snoer, nagenoeg zonder stroom en met veel mogelijkheden voor gradaties van het licht.

In verband met verschillende toepassingen bieden wij onze handlampen in verschillende lengtes en verschillende lichtsterktes. Wat al onze handlampen kenmerkt is modernste lichttechnologie met stripe-techniek die je kan helpen om elke kleine fout aan het licht te brengen. Welke is van jou?


Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?