OverzichtAperçu

CSC-Tool

Steeds meer bestuurdersassistentiesystemen in voertuigen zorgen voor meer veiligheid op de weg en een comfortabeler rijden. Deze camera- en radarsystemen komen sinds enige tijd niet meer alleen voor in de premium-klasse, maar steeds vaker ook al in de middenklasse en de compacte middenklasse. De garagebedrijven staan nu voor de uitdaging deze systemen vakkundig te controleren en te kalibreren. De Camera & Sensor Calibration Tool (CSC-Tool) van Hella Gutmann Solutions is comfortabel en uitstekend presterend en is voor werkplaatsen dé oplossing.

Systemen als multi-collision brake, automatische afstandsregeling, lane assist, automatische parkeerhulp, vermoeidheidsherkenning of traffic sign recognition – om er maar enkele te noemen – worden steeds populairder. Met de CSC-Tool biedt Hella Gutmann Solutions de garagebedrijven een professioneel multimerk-systeem voor kalibratie van vele verschillende bestuurdersassistentiesystemen. De oplossingen van Hella Gutmann Solutions zijn zoals steeds goed doordacht – de CSC-Tool is leverbaar als modulair systeem en kan daarom worden aangepast en uitgebreid overeenkomstig de individuele behoeften van werkplaatsen en servicebedrijven.

Tot de leveringsomvang van de CSC-Tool behoren de bodemdrager met kalibratiebalk en de meetkoppen met twee wielhouders. Deze kunnen in het modulaire systeem worden aangevuld met merkspecifieke kalibratiepanelen en met extra modules voor de afstelling van diverse bestuurdersassistentiesystemen. Zo is in verbinding met de actuele mega-macs-diagnoseapparatuur kalibratie mogelijk van bijvoorbeeld de frontcamera voor het lane departure warning systeem, of de camera van het adaptieve lichtsysteem. En dat alles tegen een onvergelijkbaar gunstige prijs.

Voorkom hoge kosten door gebruik te moeten maken van dure apparatuur van anderen en genereer zelf vanaf nu extra omzet met behulp van deze praktische nieuwe tool.


Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?

Downloads CSC-Tool

Downloads in PDF-formaat

product brochure

Bedienings- en montagehandleiding

CSC-Tool

Kit Rear Cam I Basic & Addition

Kit Rear Cam II Side

Radaufnehmer Control