OverzichtAperçu

mega macs PC

mega macs PC is de eerste software-oplossing van Hella Gutmann Solutions die de werkplaatscomputer* tot een volwaardig diagnose-station maakt. Ideaal voor iedereen die professionele diagnose en geleide reparatie het liefst uitvoert met de werkplaats-pc, met laptop of met tablet. U bespaart zich hiermee de investering in extra hardware.

De installatie en het gebruik van het programma zijn zoals steeds bij onze producten eenvoudig en spreken voor zich. De communicatie met alle voertuig-ECU's verloopt draadloos, het lezen en wissen van alle foutcodes is al even gemakkelijk mogelijk als het uitvoeren van service-resets. Sensoren inleren, waarden resetten of systemen uit-/inschakelen doet u in de toekomst heel simpel via uw computer. En dat voor maar liefst meer dan 35.000 voertuigmodellen.

Ongeacht of u gebruikmaakt van LAN of van wifi – met mega macs PC haalt u in de vorm van software een complete en krachtige diagnose-oplossing in de werkplaats. Het levert meer comfort, snellere reparaties en een grotere omzet.
 
* uitsluitend op Windows gebaseerde systemen/apparatuur (m.u.v. RT)


Klantlogin

Selecteer de gewenste optie en gebruik uw toegangsgegevens om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?

Hebt u hulp nodig om in te loggen?